Βιογραφικό

1983

Γεννήθηκα στις 18 Απριλίου στην Αθήνα. Μεγάλωσα, πήγα σχολείο κι έμαθα μπάσκετ στο Άργος και στο Ναύπλιο.

2001

Τελειώνοντας το σχολείο, δίνω πανελλαδικές εξετάσεις και περνώ στη Νομική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκεί, στην Κομοτηνή, συναντώ έναν νέο κόσμο με δυνατές φιλίες και διαφορετικές κουλτούρες, που διαμορφώνουν τον τρόπο σκέψης και δράσης μου. Βρίσκω σπίτι στο 54 της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

2002

Συμμετέχω στο φοιτητικό σύλλογο Κώστας Βάρναλης, ως μέλος της ΠΑΣΠ και λίγο μετά συμμετέχω στις φοιτητικές εκλογές, ως υποψήφιος. Η συμμετοχή μου στο σύλλογο μου δίνει νέους προβληματισμούς και κίνητρα.       

2004

Είναι μια πορεία , που με φτάνει ως την θέση του Γραμματέα της Π.Α.Σ.Π. Το γεγονός αυτό, μου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστώ, να συμφωνήσω, να διαφωνήσω και να εξελίξω δεξιότητες, που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και δικηγόρο μέχρι και σήμερα.

2006

Ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην Κομοτηνή και εγγράφομαι ως ασκούμενος δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

2007

Υπηρετώ τη θητεία μου στο Στρατό Ξηράς και απολύομαι με το βαθμό του έφεδρου δεκανέα Μηχανικού, μετά το σχολείο ΛΥΒ στο Νευροκόπι.
Ολοκληρώνω την άσκησή μου στο Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και ορκίζομαι δικηγόρος Ναυπλίου.

2009

Ξεκινώ να ασκώ τη δικηγορία, αρχικά ως συνεργάτης σε δικηγορικό γραφείο και στη συνέχεια στο δικό μου δικηγορικό γραφείο, στην πατρίδα μου το Ναύπλιο.

2013

Το Μάρτιο, εκλέγομαι γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

2014

Είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη.

Την ίδια περίοδο, εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ναυπλιέων, υπηρετώντας μέχρι σήμερα από τη θέση του προέδρου των σχολικών επιτροπών αλλά και ως εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού.

2015

Τον Ιούλιο, γίνομαι ο νεότερος εκπρόσωπος τύπου κόμματος, του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

2016

Επιστρέφω στα θρανία και πραγματοποιώ μέχρι και σήμερα μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

2018

Τον Απρίλιο, αναλαμβάνω εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.